Uzkodas

Seviče

12.00

Lasis, jūras ķemmītes, mango salsa, pasifloras-mango mērce

Čili tempūrā ceptas tīģergarneles

12.50

Mango-halapenjo majonēze

Tunča tataki

14.50

Svilināts tuncis sezamā, avokado muss, kivi-paprikas salsa

Kartupeļu pankūkas

12.50

Mazsālīts lasis, dillēs piesātināta krējuma mērce, marinēti sīpoli

Liellopa tartars

14.00

Tartara majonēze, marinētas šimeji sēnes, rudzu maizes grauzdiņi, cietais siers, jēla paipalas ola

Liellopa gaļas donburi

13.50

Dedzināta liellopa gaļa, jasmīne rīsi, citrusu-ingvera mērce, ola, nori, kartupeļu kraukšķis

Mīdijas tvaicētas vīnā

14.50

2 personām 500g zilo mīdiju

Garšaugi, baltvīna mērce, svaigi cepta fokača

Alus uzkoda

11.00

Sīpolu gredzeni, ķiploku grauzdiņi, gorgonzolas siera mērce

Vīna uzkodu plate

16.00

Olīvas, artišoki, prošuto, saulē kaltēti tomāti, cietais siers, maizes grauzdiņš

Salāti

Buratas siers

13.00

Ķirštomāti, kalamata olīvas, baziliks, zemeņu balzametiķa mērce

(var papildināt ar prošuto )

+3.00

Cēzara salāti ar vistu

10.50

Pašmāju anšovu majonēze, blanšēti ķirštomāti, paipalu ola, parmezāna siers, maizes grauzdiņš

Cēzara salāti ar garnelēm

13.00

Pašmāju anšovu majonēze, blanšēti ķirštomāti, paipalu ola, parmezāna siers, maizes grauzdiņš

Laša tartara salāti

14.00

Laša tartars, lapu salāti, avokado, sezams, kvinoja, burkāns, citrusu mērce

Zupas

Gaspačo

7.00

Dārzeņu salsa

Tom yum ar tīgergarnelēm

12.00

Grilēti sīpoli, šimeji sēnes, lociņi, kinza

Pamatēdieni

Zandarta fileja

19.00

Zandarta fileja, jūras ķemmīšu ravioli, sparģeļi, fenheļa biezenis, citronzāles-kokospiena velutē

Grilēts astoņkājis

31.00

Ķiplokos cepti dārzeņi, romesko mērce

Kukurūzas cāļa krūtiņa

19.50

Kartupeļu krokete ar mocarellas sieru, grilēta kukurūza, paprikas mērce

Pīles krūtiņa

22.00

Pastinaku-vaniļas biezenis, persiku salsa, granātābols, sarkanvīna mērce

Cotolettta alla milanese

22.00

Teļa gaļas karbonāde parmezāna panējumā, svaigie lapu salāti, tomāti, cietais siers

Liellopa filejas steiks

30.00

Agates kartupeļi, trifeļu majonēze, sarkanvīna mērce

Latvijas liellopa gaļas burgers

11.00

Marinēti sīpoli, bekons, tomāti, čedaras siers, ledussalāti, pašgatavota majonēze

Piedevas

Kartupeļi frī

4.00

Batātes frī

5.00

Lapu salāti un dārzeņu mikss

4.50

Dedzināts kartupeļu biezenis ar trifeļu eļļu

4.50

Pašu gatavotas mērces

Sinepju

2.00

Tartara

2.00

Trifeļu

2.50

Pastas un risotto

Sparģeļu risotto

15.00

Ķirštomāti, parmezāns, plucināts burratas siers, baziliks

Tagliatelle ar jūrasveltēm

14.50

Kalmāri, garneles, mīdijas, astoņkājis, dienas zivs, cukini, šalotes sīpols, spināti

Tagliatelle ar cāļa krūtiņu

13.50

Paprika, cukini, burkāns, saulē kaltēti tomāti, šalotes sīpols, cietais siers

Deserti

Créme brùlèe

7.00

Svaigas ogas

Saldētā marcipāna kūka

7.50

Svaigas ogas

Pavlova

7.50

Svaigas ogas, pasiona mērce

Bērnu ēdienkarte

Vistas nageti ar frī kartupeļiem

7.00

Vistas gaļas kotletītes ar kartupeļu biezeni

6.00

Dārzeņu mixs

4.50

Batātes frī

4.50

Frī kartupeļi ar mērci

4.00

* Ēdieni satur alergēnus, par to sastāvu ēdienos jautāt viesmīlim.

* Ēdieni satur alergēnus, par to sastāvu ēdienos jautāt viesmīlim.

* Ēdieni satur alergēnus, par to sastāvu ēdienos jautāt viesmīlim.

* Ēdieni satur alergēnus, par to sastāvu ēdienos jautāt viesmīlim.

* Cenas norādītas eiro.

* Cenas norādītas eiro.

* Cenas norādītas eiro.

* Cenas norādītas eiro.

* Sākot no 8 personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10% apmērā no kopējā rēķina.

* Sākot no 8 personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10% apmērā no kopējā rēķina.

* Sākot no 8 personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10% apmērā no kopējā rēķina.

* Sākot no 8 personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10% apmērā no kopējā rēķina.

Visas tiesības aizsargātas SIA "Brandīns" 2023

Pieseko mums:

Visas tiesības aizsargātas SIA "Brandīns" 2023

Pieseko mums:

Visas tiesības aizsargātas

SIA "Brandīns" 2023

Pieseko mums:

Visas tiesības aizsargātas SIA "Brandīns" 2023

Pieseko mums:

Visas tiesības aizsargātas

SIA "Brandīns" 2023

Pieseko mums: